четвер, 23 вересня 2021 р.

Фронт в тилу ворога

 22 вересня в Україні відзначається День партизанської слави. Це свято вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни. Його  було встановлено  Указом Президента України в 2001 році, на честь 60-ї річниці з початку підпільно-партизанського руху в нашій державі.
    Дії партизанських загонів та підпільних організації у роки Другої світової війни нанесли непоправні втрати боєздатності противника та наблизили День Перемоги над  нацистами та їхніми союзниками.
        З метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у роки Другої світової війни та до Дня   партизанської слави,  для користувачів Монастирищенської бібліотеки для дітей організовано книжкову виставку  та проведено  літературно-історичний альманах «Фронт в тилу ворога». Діти знайомилися з літературою книжкової виставки та з великою увагою сприймали  матеріал  про нескорених патріотів  партизанів-земляків,  підпільників серед  з яких були їх ровесники.
   Проведені заходи – це данина нашої поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з нацистськими окупантами в тилу ворога.








Немає коментарів:

Дописати коментар