пʼятниця, 21 серпня 2020 р.

Міцніє у віках та книгах наша Незалежна Україна!

Святковий день – 24 серпня,
Так хочеться усмішок і пісень.
Віднині Україна Незалежна.
Запам’ятайте, люди світлий день!
Здійснилась давня заповітна мрія,
Бажання і надія поколінь.
Це почуття свободи серця гріє
І піднімає думи височінь.
Давайте ж станемо пліч-о-пліч всі народи,
 Щоб славу України відродить,
Щоб дружно жити, в радості і згоді,
Ми України сестри і брати
     Дата проголошення  Незалежності України стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної натхненої праці заради миру й добробуту. За роки Незалежності нам вдалося подолати труднощі ставлення демократії держави.
     Наш народ завдяки працьовитості та цілеспрямованості вносить гідний внесок в розвиток всієї України. День Незалежності України  для нас є святом єднання, переоцінки наших ідеалів і орієнтирів розвитку державності зміцнення стабільності. У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливається барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу.
   До Дня Незалежності України в Монастирищенській районній бібліотеці для дітей влаштовано парад книг: «Міцніє у віках та книгах наша Незалежна Україна». Виставка об’єднала в собі  книги, в яких описується історія України на її шляху державотворення, книги про символи національної та державної величі, а  також захоплюючі розповіді присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність, опікувалися проблемами духовного відродження і розбудови Української держави.
       Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях!    





Немає коментарів:

Дописати коментар