середу, 11 березня 2020 р.

Суперчитач Монастирищенського району


  У Монастирищенській районній бібліотеці для дітей пройшов ІІ (районний етап) Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «КНИГОМАНІЯ-2020», в якому взяли участь учні 6 – 7 класів. За звання «Суперчитач Монастирищенського району»
змагалися 18 найкращих читачів – переможців І етапу Конкурсу учні: Опорний заклад загальної середньої освіти I-III ступенів "Монастирищенський "Ліцей "Ерудит" Ляпкало Лілія 6кл., Кобилянська Аліна 7 клас, координатор Янкова Галина (шкільний бібліотекар); Опорний заклад ЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5» Кучеренко Ярослав 6 клас та Шевчук Поліна 7 клас, координатор Тхорик Лариса (шкільний бібліотекар); Опорний заклад "Монастирищенський ЗЗСО I-III ступенів № 2" Мазур Софія 6 клас та Михайлець Марія 7 клас, координатор  Пилипенко Тетяна (шкільний бібліотекар); Монастирищенський ліцей-інтернат «Обдарованість» Федішова Лілія 6 клас, координатор Фурлет Олена (керівник бібліотеки); Цибулівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Сорока Олександр, Висоцький Іван – 6 клас та Клименко Вікторія 7 клас, координатор Шекір Леся (шкільний бібліотекар); Сатанівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Гончарук Анастасія 6 клас та Поїзд Анна 7 клас, координатор Дзєва Лариса (завідувач сільською бібліотекою філіал); Княже-Криницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів Марчук Марія 6 клас та Манзюк Аліна 7 клас, координатор Навроцька Валентина (завідувач сільською бібліотекою філіал); Леськівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Бондар Майя 6 клас та Мазур Аліна 7 клас, координатор Янкова Олена (бібліотекар сільської бібліотеки філіал); Коритнянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Подрєзова Ірина 6 клас та Побережська Даша 7 клас, координатор Крук Алла (завідувач сільською бібліотекою філіал).
  Юних шанувальників книги привітала завідувачка відділом Монастирищенської районної бібліотеки для дітей Матюшко Олена, яка розповіла про умови Конкурсу. Учасники представили членам журі свої читацькі щоденники. Виступали з розповіддю про прочитану та описану в читацькому щоденнику книгу, на вибір журі. Демонстрували свій творчий підхід до презентації улюбленої книги, емоційно ділилися враженнями про твір та літературних героїв. Демонстрували вміння формувати власну думку з приводу прочитаного, показували свій рівень ерудиції. Додаткові бали учасники отримували за пости та відео, в яких вони діляться враженнями від прочитаних книг, а також за участь у заходах, спрямованих на популяризацію читання.
 Подякувала за участь у змаганні та підвела підсумки ІІ етапу Конкурсу «КНИГОМАНІЯ-2020» директор  Григораш Валентина.
 Результати оцінювання членами журі оголосила завідувач відділу обслуговування Мартиш Оксана.
 Переможцями стали учень 6 класу Кучеренко Ярослав та учениця 7 класу Шевчук Поліна, які отримали звання «Суперчитач Монастирищенського району 2020» Опорний заклад ЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5» та представлятимуть у Черкаській обласній бібліотеці для дітей наш район, щоб продовжити боротьбу на обласному етапі Конкурсу за головний приз – участь у фестивалі дитячого читання «КНИГОМАНІЯ-2020», який відбудеться 24 – 26 квітня 2020 року у Львові. Подарунками та грамотами за участь у Конкурсі, були відзначені всі учасники.
 На Конкурсі були присутні Бевз Алла – завідувач сектором культури молоді та спорту і Гуцал Тетяна – методист районного методичного кабінету. Вони були приємно вражені чудовими виступами конкурсантів та відмінною підготовкою районного етапу Конкурсу.
         Вітаємо учасників та переможців. Бажаємо успіхів та нових звершень.



































Немає коментарів:

Дописати коментар