середу, 19 вересня 2018 р.

Експрес-інформація: «Книгозбірня інформує»


Зараз, коли багато інформації і її легко отримати через Інтернет, діти менше читають книжки. Водночас читання розвиває уяву, пам’ять, творче мислення.  Скільки прекрасного є в читанні! Це подорожі в незнанні таємничі світи, нові враження та переживання…
Дитяча районна бібліотека щороку для наших користувачів влаштовує літні читання. І, за доброю традицією, на початку навчального року в бібліотеці проводяться підсумки читання влітку. Сьогодні до нас завітали учні 4-Б класу (вчитель Андрущак Олена Іванівна) та учні 4-А класу (вчитель Хуторянська Галина Василівна) ліцею «Ерудит».
 Бібліотекар зробила аналіз читання влітку наших читачів. Відмітила дітей, які прочитали найбільшу кількість книг під час канікул.
         Нещодавно до бібліотеки надійшли нові книги і наш обов’язок ознайомити з ними наших користувачів. Діти залюбки розглянули нові надходження, які приємні на дотик і мають особливий запах сторінок. Зустріч пройшла в цікавій невимушеній атмосфері. Діти залюбки вибрали книги для читання, які найбільше сподобались.
Дякуємо за співпрацю! Всім читачам плідного навчального року та дружби з книгою!









Немає коментарів:

Дописати коментар