неділю, 26 березня 2023 р.

З книгою наш світ яскравіший

 В березні місяці, під час весняних канікул, в бібліотеках нашої країни проходить Тиждень дитячого читання. У цей період в книгозбірнях проводяться різноманітні масові заходи, які покликані сприяти популяризації дитячої книги та читання.
Монастирищенська бібліотека для дітей щороку долучається до Тижня дитячого читання. Цьогоріч тиждень в нашій книгозбірні проводиться під гаслом: "З книгою наш світ яскравіший".
Другий рік Тиждень дитячого читання проходить в тривожний час, в Україні війна, але попри це - ми читаємо і цим наближаємо Перемогу, адже нація яка читає - непереможна!
На відкриття Тижня дитячого читання до нас завітали учні 2-А класу ОЗЗСО І-ІІІ ст. "Ліцей "Ерудит" вчитель (Подолянюк Людмила Валентинівна). І відразу в книгозбірні стало весело і гамірно! Ми цікаво поспілкувалися, говорили про користь читання, дітки висловили свою любов до книги, та обрали ті, які найбільш сподобалися!
Тож любі наші читачі, ми рекомендуємо зайняти свій вільний час моментами знайомства з новими книгами, провести канікули у бібліотечному просторі! На вас чекає бібліовізит "Острів читайликів", влаштований для молодших читачів, літературний круїз: " Я читаю - ти читаєш" для учнів старших класів, краєзнавчо - літературна імпреза:" Літературна стежка Марини Павленко", присвячена 50- річчю від дня народження письменниці-землячки .Чекаємо в бібліотеці!
Ви маєте можливість ознайомитися з найкращими зразками української та світової дитячої літератури.
Яскравого вам дозвілля та читання! Спокійних канікул!
Читаємо! Перемагаємо!












Немає коментарів:

Дописати коментар