пʼятницю, 20 січня 2023 р.

Величний день Злуки

 22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до Акту об'єднання цього дня Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
      Це свято ввійшло до національного календаря як велике державне свято. В цей день український народ із вдячністю згадує тих героїв, які в січні 1919 року словом і багнетом намагалися відродити незалежну соборну українську державу.
     Патріотичне виховання є одним з пріоритетних напрямів роботи нашої бібліотеки, тож до свята Дня Соборності в Монастирищенській бібліотеці для дітей проведено для учнів 3-В класу (вчитель Сазонтова Алла Олексіївна) та учнів 3-Б класу (Капустянська Наталія Володимирівна) Монастирищенський ОЗЗСО І-ІІІст. «Ліцей «Ерудит» альманах пам'яті: "Величний День Злуки" присвячений єдності українців та історії нашої державності. Діти дізналися про історичне значення Дня Соборності України, та ознайомилися з книжково- патріотичною виставкою: "І обнялися береги одного вічного народу" на якій представлена література, що висвітлює тернистий шлях України до соборності.   
    Радимо нашим читачам завітати до нашої бібліотеки і ознайомитися з найцікавішою тематичною літературою.
       Не забуваймо наскільки сьогодні є важливою наша єдність!






















Немає коментарів:

Дописати коментар