субота, 2 квітня 2022 р.

Міжнародний день дитячої книги

Дорогі наші діти-читачі, якщо ви хочете бути успішними, жити в процвітаючій країні – читайте книжки! Адже саме книга вселяє в нас любов до рідної України, виховує почуття патріотизму. Вона навчає рідної мови, доносить до нас красу і глибину слова.
Книга-це мудрий, розважливий, найвірніший друг, який супроводжує нас усе життя. Світ змінюється на краще, коли ми читаємо. Дитячі книжки вбирають у себе дивовижний, невичерпний, чарівний світ, який дитина відкриває для себе саме завдяки книзі.
Одним із найулюбленіших казкарів усіх часів і народів визнаний Ганс Крістіан Андерсен, автор всесвітньо відомих казок для дітей і дорослих. Його казки перекладено більш ніж 150 мовами світу, вони стали основою для численних екранізацій, мультфільмів, балетів. В день народження Ганса Крістіана Андерсена, 2 квітня, за рішенням Міжнародної ради з дитячої книги відзначається Міжнародний день дитячої книги. З нагоди свята в Монастирищенській бібліотеці для дітей оформлено книжкову виставку на якій представлені книги відомого казкаря Ганса Крістіана Андерсена.
Ми запрошуємо всіх бажаючих до нашої книгозбірні на «Цікаві посиденьки в казковому королівстві». 










Немає коментарів:

Дописати коментар