пʼятниця, 25 березня 2022 р.

Запрошуємо до бібліотеки

 Кожен четвертий українець зараз був вимушений покинути свій дім. В цей нелегкий час наша громада прихистила біженців, переселенців з окупованих територій, населених пунктів, які опинились в зоні бойових дій. Тож для цих людей, так як і для жителів нашої громади Монастирищенська публічна бібліотека та бібліотека для дітей пропонують такі послуги:

- Провести вільний час у бібліотечному просторі;
- Ознайомитись з найкращими зразками української, світової та краєзнавчої літератури;
- Періодичними виданнями для дорослих та дітей;
- Безкоштовно скористатись Інтернет-центром та Wi-Fi;
- Взяти участь в масових заходах та майстер-класах;
- За наявності паспорта та адреси місця проживання в нашому місті, записатись до бібліотеки та брати книги додому, як для себе так і для дітей.
Смуток за домом – це природна реакція людини, навіть в моменти, коли полишити дім було підготовленим вибором: переїзд у зв'язку з навчанням чи роботою, подорож чи довга відпустка. Це почуття посилюється в стократ, якщо це вимушено. Ми рекомендуємо зайняти свій час моментами знайомства з новими книгами, інформацією про свої уподобання, хобі, ознайомитись з інформацією про місцевість, в якій ви облаштувались, разом з дітьми здійснювати прогулянки до книжкової аптеки – БІБЛІОТЕКИ.
Пам'ятайте, що бути в безпеці – найкраще рішення. Людське життя – найвища цінність. Згідно рекомендацій психологів, намагайтесь бути зайнятими. Зробіть крок і познайомтеся з новими людьми. Віднайдіть для себе заняття, на яке не вистачало часу раніше, читання книг, перегляди фільмів, рукоділля, вивчення нових мов, знань і навиків, які можуть знадобитись в майбутньому. Шукайте нові можливості! Дослідіть околиці, вивчіть нову місцевість, приєднуйтесь до клубів за інтересами, шукайте роботу чи долучіться до волонтерства.
Разом до Перемоги! Слава Україні!



Немає коментарів:

Дописати коментар