середу, 29 грудня 2021 р.

Зима - чарівниця

     З Новим Роком!
Хай він буде новим кроком,
Другом вірним, добрим, щирим,
Буде хай для всіх щасливим.
«Зима – чарівниця»
На календарі грудень, останній місяць 2021 року. Тихо ліг на стежини сніг, одяглися в білі шати дерева, художник – морозець малює на вікнах чудові квіти. Вже чути кроки Нового 2022року.
Новий рік – чарівний час! Час, коли і дітям, і дорослим хочеться вірити в диво!
В Монастирищинській бібліотеці для дітей розпочалися святкові, ялинкові дні.
На абонементі, і в читальній залі до новорічно-різдвяних свят оформлені зимові куточки. Відкриємо Вам один секрет – чекати новорічних чудес найкраще з книгою. Захоплюючі різдвяні історії подарують Вам справжню зимову казку.
Яскраві книги виставок познайомлять читачів із звичаями, обрядами святкування Нового року та Різдва, і залишають після спілкування з цими книгами приємні, незабутні враження.
Розпочинаються зимові канікули, а в бібліотеці – різдвяні читання. Ми радимо читати новорічно-різдвяні книги усією родино, таким чином створювати зимову казку цими довгими, чарівними, святковими вечорами.
А наші бібліотечні зимові куточки обов’язково подарують усім читайликам святковий настрій. Завітайте до бібліотеки і, без сумніву, кожний знайде, для себе свою новорічно-різдвяну книжку!
А ще ми щиро вітаємо наших користувачів з прийдешнім Новим роком! Дякуємо всім, хто спільно з нами творить добро, виховує достойне молоде покоління українців!
Нехай рік, що вже на порозі, додасть всім нам здоров’я, віри злагоди, з’єднає серця заради щасливого майбутнього кожної родини і рідної України.


































Немає коментарів:

Дописати коментар