пʼятницю, 5 липня 2019 р.

Конкурс СиньоЖовтеКіно


Результати конкурсу патріотичних відеороликів у жанрі соціальної реклами СиньоЖовтеКіно відомі.

  Нагадаємо, що участь у конкурсі приймали талановиті діти-читачі книгозбірень Черкаської області. Для цього вони створювали відеоролик патріотичного спрямування, який пропагує любов до Батьківщини та демонструє втілення шанобливого ставлення до національних цінностей у конкретних вчинках. Меседжем робіт мав стати заклик поважати державу, її закони, національну символіку, інституції (такі, як армія, школа, сім’я); популяризувати рідну культуру, традиції та духовність; цінувати й берегти її природу; вивчати досвід предків, наслідувати їм, знати найвизначніших діячів української історії.
 Професійне журі оцінювали роботи за комплексом критеріїв. Важливим був зміст  й ідейне наповнення відеоролику, його рекламна цілісність; режисерська робота авторів, оригінальний підхід до візуального й звукового оформлення, технічна якість матеріалу. Враховувалася також відповідність відеоролику жанру соціальної реклами.
  Свої роботи на конкурс надіслали Любов Ряба (с.Матвіїха Монастирищенського району) та Світлана Шутко учениця міської школи №2. Заслужену нагороду отримала Люба Ряба у Номінації «Віддані традиціям України» за роботу «Збережімо українську пісню». Люба є активним учасником ансамблю «Родослав» Монастирищенського Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Наталія Стасюк). Вітаємо Любу з нагородою.
 Урочисте нагородження всіх переможців відбудеться 22 серпня 2019 року, напередодні найважливіших державних свят – Дня державного Прапора України та Дня Незалежності України. Крім переможців «Синьожовтого кіно» у цей день призи отримають переможці ще одного проекту – обласного етапу Всеукраїнського конкурсу есе «Діти єднають Україну», третє місце отримала Катерина Адаменко за есе «Картина до України».
  Наша книгозбірня приймає участь у багатьох проектах, слідкуйте за новинками й долучайтесь до участі – це завжди цікавий досвід.


Немає коментарів:

Дописати коментар