середа, 5 червня 2024 р.

Онлайн-зустріч "Бібліотека і діти: сучасні пріоритети та акценти"

Сьогодні працівники бібліотеки для дітей Монастирищенської публічної бібліотеки прийняли участь у професійній онлайн-зустрічі "Бібліотека і діти: сучасні пріоритети та акценти". Зустріч організована на платформі ZOOM для фахівців бібліотек області, що працюють з дітьми.
Під час онлайн-зустрічі було розглянуто ряд важливих аспектів:
Завідувачка відділу комплектування фонду та каталогізування документів ЧОБД ознайомила учасників заходу з новими видавництвами України, що з’явилися протягом останніх років, спрямуванням їх продукції.
Впровадження принципів безбар’єрності в роботу бібліотек та можливості книгозбірень щодо підтримки ментального здоров’я користувачів висвітлила у своєму виступі завідувачка науково-методичного відділу.
Були надані рекомендації щодо використання в роботі з дітьми ресурсу «Спільнотека від ЮНІСЕФ» з корисними й інтерактивними матеріалами, іграми, коміксами з безпеки, психологічної та соціальної підтримки.
Презентували дитячі конкурси, що їх ініціювала Національна бібліотека України для дітей на час літніх канікул.
Дякуємо колегам - організаторам онлайн-зустрічі Черкаської обласної бібліотеки для дітей за корисну та актуальну інформацію, яка обов'язково буде використана в роботі. 




Немає коментарів:

Дописати коментар