вівторок, 11 червня 2024 р.

Бібліотека під зеленими шатами

 Літо у розпалі і це прекрасна пора для цікавих, веселих речей.
А справжнє змістовне дозвілля для малечі - це нові відкриття та подорожі. А коли це екскурсія до бібліотеки, то це завжди мега-цікаво, мега-пізнавально та мега-весело!!!
    Сьогодні ми мали по-літньому сонячну і теплу зустріч з чудовою компанією вихованців ЗДО «Усмішка», групи №8 вихователь Тетяна Петрівна Дзюбенко і групи №10 , вихователь Алла Василівна Гаврищук.
     Перша мандрівка в книжковий світ зустріла малечу розмаїттям яскравих книг.
    Бібліотекар познайомила діток з правилами користування бібліотекою та книгами, розповіла про читацький формуляр і для чого він потрібний.
Малеча дізналась багато цікавої інформації про книгу. Саме книга навчає дітей чомусь новому: розуміти один одного, відпочивати з користю, бачити незвичайне у звичайному, захоплюватися красою.
   Далі наша зустріч продовжилась під відкритим небом у "читальному залі під зеленими шатами".
   Ми зручненько розмістилися на ігровому майданчику в дитячому парку. Майбутні читачі із захопленням знайомились з цікавими книжками та дитячими журналами розміщеними на БібліоЛавочці, відпочивали, веселились, грались в цікаву гру: "Склади слово".
    Бібліотека без стін, без кордонів - є своєрідним містком у саму бібліотеку.
    Сподіваємось, що ми зробили найголовніше - викликали в дітей бажання стати активними читачами.
Дякуємо за співпрацю!
    Запрошуємо відвідати нашу бібліотеку! Це допоможе Вам гарно провести свій літній відпочинок, пізнати нове та обов'язково вибрати для душі цікаву книжку!









































Немає коментарів:

Дописати коментар