вівторок, 4 червня 2024 р.

Збережемо пам'ять про кожну дитину

 День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України - державний пам'ятний день в Україні, який відзначається щороку 4 червня та був запроваджений для ушанування пам'яті дітей , що загинули внаслідок російсько-української війни з 2014 року.
     Цей день відгукується нестримним болем в серці, тугою за тими маленькими українцями, чиє життя обірвали російські окупанти.
     На жаль війна росії проти українського народу продовжується. І продовжують гинути наші українські діти.
    Щоб вшанувати пам'ять дітей загиблих у цій страшній війні, в бібліотеці для дітей влаштовано книжкову виставку та проведено для відвідувачів книгозбірні день пам'яті: "Збережемо пам'ять про кожну дитину."
   Дітки переглянули книги від Українського інституту книги "Мистецький конкурс культурно-мистецьких проєктів", у яких мова йде про цінності, що були, є і будуть основною людяності за будь-яких обставин. Саме вони в час війни допомагають нам виживати, триматись одне одного та перемагати ворога. Українці та українки прямо зараз роблять свій важливий внесок у прийдешню спільну Перемогу, тому читачі неодмінно впізнають себе або своїх близьких у героях цих книг, адже ці книги славлять звитягу нашого народу і стверджують: нам не потрібна війна
    Спілкуючись з бібліотекарем діти висловлювали свої думки та почуття, вшанували пам'ять дітей які безневинно загинули від рук російських окупантів.
     Ми не забудемо жодну жертву, не пробачимо ворогові! Світла Пам'ять янголяткам ! Ми будемо завжди пам'ятати їх!


















Немає коментарів:

Дописати коментар