пʼятницю, 14 січня 2022 р.

Непохитний служитель слова

 Цими січневими днями минає 85 років з дня народження знаного українського письменника, журналіста, поета і кіносценариста Євгена Гуцала. Його твори – це безмежно витончений, людяний доробок. В творчому доробку Євгена Гуцала більше двохсот оповідань, два десятки повістей, два романи, три поетичні збірки та книги для дітей.
    До 85-річчя з дня народження Євгена Гуцала в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано книжкову виставку-портрет  та проведений для відвідувачів книгозбірні літературний огляд : «Непохитний служитель слова»
      Світ дитинства в оповіданнях для дітей - особливий. Це дивовижний світ городини, квітів, річки, гаю, поля, звірини й птаства, в якому живе сільська дитина, - все це побачено й зображено тонким поетичним зором, ніжною душею письменника. Серед улюблених Гуцалових персонажів – підліток або дитина з надзвичайною поетичною душею.
      Бібліотекар розповіла про життєвий та творчий шлях письменника та закликала відвідувачів бібліотеки читати твори талановитого письменника.














Немає коментарів:

Дописати коментар