пʼятницю, 12 серпня 2022 р.

Квест "З Батьківщиною у серці"

 Вихованці Монастирищенського Будинку дитячої та юнацької творчості, всі вони активні читачі Монастирищенської бібліотеки для дітей взяли участь у цікавому пошуковому квесті «З Батьківщиною у серці» присвяченому Дню молоді. Квест передбачав виконання певних завдань, які спрямовувалися на перевірку патріотичних, інтелектуальних, творчих, креативних і спортивних здібностей учасників.
Тож розподілившись на три команди та отримавши пошукові карти, попри похмуру погоду і легкий літній дощик, дітлахи охоче перейшли до проходження квесту. На команди чекало по п’ять станцій (локацій), а саме «Я люблю Україну», «Веселі розваги», «Сторінками книжок», «Віртуальний світ» та «Подаруй тепло солдату». На кожній із цих станцій діти виконували завдання і отримували в результаті спеціальні конверти. Та відкривати конверти не можна було аж до заключного конкурсу і це викликало в учасників не аби яку зацікавленість та бажання як найшвидше пройти всі етапи, щоб дізнатися, що в тих чарівних конвертах.
Станція "Сторінками книжок" розташувалася в читальній залі Бібліотеки для дітей. Учасників квесту чекали конкурси, які були спрямовані на інтелектуальні здібності. Діти гідно пройшли бліц-опитування, проявили свої знання та здібності у конкурсах "Розумники і розумниці", "Правова казкова лотерея". На завершення бібліотечного конкурсу дітей чекав кросворд "Відгадай професію". Переможцями станції "Сторінками книжок" стала команда "Україночки".
Отож виконавши всі п’ять завдань діти перейшли до вирішального завдання та, нарешті, задовольнили свою цікавість і зазирнули в конверти. У конвертиках знаходилися частини пазлу карти України, який потрібно було швиденько скласти, з чим всі впоралися на відмінно.
Тож за результатами квесту – перемогла «дружба». Члени журі подякували дітям за участь і відзначили, що всі три команди є неймовірно сильними, і, що кожна продемонструвала гарні знання та вміння. А також пригостили всіх учасників солодкими патріотичними подарунками.






















































Немає коментарів:

Дописати коментар