суботу, 4 червня 2022 р.

Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії

 4 червня - Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії та День пам’яті безневинно убієнних українських дітей, які загинули в Україні від агресії російської федерації.
Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії, який відзначається 4 червня, та був затверджений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН в 1982 році.
Хвиля небачених по аморальності терористичних атак в Україні, що калічить і забирає життя невинних дітей, визначає новий вимір загрози для всього людства. Ми закликаємо світову громадськість до ще більш активних, наполегливих дій, аби приборкати російського агресора і захистити дітей від страхіть війни.
На сьогоднішній день, через війну в України, сотні тисяч маленьких українців змушені стати біженцями, сотні тисяч безневинних українських дітей втратили можливість жити у власному будинку, ходити у школу, гратися та повноцінно відчувати всі барви дитинства.
Війна в Україні завдала шкоди всім дітям: і тим хто постраждав фізично, і тим, хто дістав психологічних травм. За офіційними даними, в Україні на цей час загинули 243 дитини, 446 дітей зазнали поранень.
Вічна та світла пам‘ять безневинно загиблим янголяткам. щоб більше ніколи не гинули діти, щоб на українській землі запанував мир!





Немає коментарів:

Дописати коментар